Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25623
Назва: Сучасний стан ринку канцелярських товарів м. Чернігова
Автори: Гавриш, Н. О.
Полковниченко, С. О.
Ключові слова: ринок
канцелярський товар
Чернігів
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): Ринок канцелярських товарів в місті Чернігові досить розвинутий. В магазинах достатній їх вибір різної якості та за різними цінами. Проаналізувавши результати анкетування, можна сказати, що більшість купує письмове приладдя, переважно в магазині «Аврора», оскільки там низькі ціни і відносно достатній вибір. Витрати на канцтовари складають менше 100 грн на місяць у більшості споживачів. Найчастіше канцелярські товари купують офлайн та в роздріб. Відповідно до результатів опитування, у магазинах канцелярських товарів гарне обслуговування, ціни на товари дійсно відповідають їх якості. Оскільки більшість надає перевагу якісним товарам, то магазинам варто звернути увагу на даний аспект товарів, які вони пропонують покупцям.
Опис: Гавриш, Н. О. Сучасний стан ринку канцелярських товарів м. Чернігова / Н. О. Гавриш ; наук. кер. С. О. Полковниченко // Юність науки – 2021: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 25-26 берез. 2021 р.) : у 2-х ч. Ч. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 209-210.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25623
Розташовується у зібраннях:Полковниченко С. О.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гавриш Н. О..pdfНаукова доповідь310,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.