Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25646
Назва: Риба: динаміка споживання та харчова цінність
Автори: Богомаз, А. С.
Денисенко, Т. М.
Ключові слова: риба
харчова цінність
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): Динаміка споживання риби та рибних продуктів українцями останніми роками постійно зростає, що свідчить про збільшення пропозиції цієї корисної дієтичної продукції на українському ринку.
Опис: Богомаз, А. С. Риба: динаміка споживання та харчова цінність / А. С. Богомаз ; наук. кер. Т. М. Денисенко // Юність науки – 2021: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 25-26 берез. 2021 р.) : у 2-х ч. Ч. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 263-265.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25646
Розташовується у зібраннях:Денисенко T. M.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Богомаз А. С..pdfНаукова доповідь273,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.