Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25649
Назва: Оцінка конкурентоспроможності товарів на прикладі цукерок «Ромашка»
Автори: Геращенко, І. В.
Ганєєва Т.В., /
Ключові слова: конкурентоспроможність
товар
цукерки «Ромашка»
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): Метою даної роботи є дослідження конкурентоспроможності зразків харчових продуктів та оцінка зацікавленості споживачів у товарі. У якості об’єкта дослідження було обрано три зразки цукерок однакової рецептури різних виробників: «Ромашка» від Рошен, Світоч та Конті.
Опис: Геращенко, І. В. Оцінка конкурентоспроможності товарів на прикладі цукерок «Ромашка» / І. В. Геращенко ; наук. кер. Т. В. Ганєєва // Юність науки – 2021: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 25-26 берез. 2021 р.) : у 2-х ч. Ч. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 269-271.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25649
Розташовується у зібраннях:Ганєєва Т. В.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Геращенко І. В..pdfНаукова доповідь326,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.