Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25721
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетрова, Є. М.
dc.contributor.authorСелінний, М. М.
dc.date.accessioned2022-07-11T09:37:47Z
dc.date.available2022-07-11T09:37:47Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/25721
dc.descriptionПетрова, Є. М. Забезпечення мікроелементами пшенці озимої технологією «IN FORROW» для отримання якісного врожаю / Є. М. Петрова ; наук. керівник М. М. Селінний // Новітні технології сучасного суспільства (НТСС-2021) : ІІ Міжнародна науково-практична конференція (м. Чернігів, 17 грудня 2021 р.) : тези доповідей : у 2 ч. Ч. I. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. - С. 44-45.en_US
dc.description.abstractНайважливіший етап у життєвому циклі кожної рослини це проростання і сходи. Саме на цьому етапі починає закладатись майбутній врожай. Але через вплив несприятливих чинників, рослина втрачає свій генетичний потенціал. Саме тому сучасні прогресивні технології вирощування сільськогосподарських культур великої уваги приділяють стартовому росту рослин. Відображенням цього є розвиток і вдосконалення технології ін-фуроу (англ. «in-furrow») – внесення будь-яких препаратів (добрива, ЗЗР, мікробні препарати, регулятори росту тощо) у посівну борозну на насіння або у безпосередній близькості від нього під час посівуen_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"en_US
dc.subjectврожайністьen_US
dc.subjectозима пшеницяen_US
dc.titleЗабезпечення мікроелементами пшенці озимої технологією «IN FORROW» для отримання якісного врожаюen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 2021 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
НТСС 2021_Ревко1-44-45.pdfнаукова доповідь171,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.