Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/25721
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петрова, Є. М. | |
dc.contributor.author | Селінний, М. М. | |
dc.date.accessioned | 2022-07-11T09:37:47Z | |
dc.date.available | 2022-07-11T09:37:47Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/25721 | |
dc.description | Петрова, Є. М. Забезпечення мікроелементами пшенці озимої технологією «IN FORROW» для отримання якісного врожаю / Є. М. Петрова ; наук. керівник М. М. Селінний // Новітні технології сучасного суспільства (НТСС-2021) : ІІ Міжнародна науково-практична конференція (м. Чернігів, 17 грудня 2021 р.) : тези доповідей : у 2 ч. Ч. I. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. - С. 44-45. | en_US |
dc.description.abstract | Найважливіший етап у життєвому циклі кожної рослини це проростання і сходи. Саме на цьому етапі починає закладатись майбутній врожай. Але через вплив несприятливих чинників, рослина втрачає свій генетичний потенціал. Саме тому сучасні прогресивні технології вирощування сільськогосподарських культур великої уваги приділяють стартовому росту рослин. Відображенням цього є розвиток і вдосконалення технології ін-фуроу (англ. «in-furrow») – внесення будь-яких препаратів (добрива, ЗЗР, мікробні препарати, регулятори росту тощо) у посівну борозну на насіння або у безпосередній близькості від нього під час посіву | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | врожайність | en_US |
dc.subject | озима пшениця | en_US |
dc.title | Забезпечення мікроелементами пшенці озимої технологією «IN FORROW» для отримання якісного врожаю | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 2021 р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
НТСС 2021_Ревко1-44-45.pdf | наукова доповідь | 171,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.