Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/25740
Назва: | Особливості ціноутворення в інтернеті |
Автори: | Фесюн, А. О. Самійленко, Г. М. |
Ключові слова: | ціноутворення інтернет |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» |
Короткий огляд (реферат): | Специфіка Інтернет-торгівлі визначає такі нововведення в ціноутворенні в Інтернеті: великий масив інформації про ціни; оцінка вартості незалежно від місцезнаходження покупця; поява віртуального ринку вільної конкуренції за однорідні товари через велику кількість продавців; цінова конкуренція стимулює продавців до гнучкої цінової політики; відсутність психологічних факторів впливу на покупців; зменшення витрат і, відповідно, цін на 20-30%, саме низька ціна є головною мотивацією покупки; ціноутворення без посередників; створення електронних каталогів товарів в Інтернеті, дозволяє економити на витратах порівняно з друком комерційної літератури; отримання замовлень в електронній формі, здійснення онлайн-платежів; зменшення часу, витраченого на пробний маркетинг; побудова довгострокових відносин із клієнтами; можливість виходу на міжнародні ринки з мінімальними витратами. |
Опис: | Фесюн, А. О. Особливості ціноутворення в інтернеті / А. О. Фесюн ; наук. кер. Г. М. Самійленко // Юність науки – 2021: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 25-26 берез. 2021 р.) : у 2-х ч. Ч. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 411-413. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/25740 |
Розташовується у зібраннях: | Самійленко Г. М.: доповіді, тези доповідей Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Фесюн А. О..pdf | Наукова доповідь | 305,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.