Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25742
Назва: Проблемні питання в мисливському господарстві Чернігівської області
Автори: Пиріг, М. М.
Корма, О. М.
Ключові слова: мисливське господарство
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Згідно Закону України «Про мисливське господарство та мисливство» мисливство – це вид спеціального використання тваринного світу шляхом добування мисливських тварин, що перебувають у стані природної волі або утримуються в напіввільних умовах у межах мисливських угідь . Мисливські господарства непокоять проблеми випалювання сухої рослинності та потрав лісових культур дикими тваринами. Але, на жаль, на сьогоднішній день на законодавчому рівні не прийнятий жодний нормативний акт «Про відшкодування збитків, завданих дикими тваринами землевласникам та землекористувачам», в якому був би розписаний механізм таких розрахунків і джерело фінансування.
Опис: Пиріг, М. М. Проблемні питання в мисливському господарстві Чернігівської області / М. М. Пиріг ; наук. керівник О. М. Корма // Новітні технології сучасного суспільства (НТСС-2021) : ІІ Міжнародна науково-практична конференція (м. Чернігів, 17 грудня 2021 р.) : тези доповідей : у 2 ч. Ч. I. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. - С. 48-49.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25742
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 2021 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
НТСС 2021_Ревко1-48-49.pdfнаукова доповідь139,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.