Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25747
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШумейко, А. Г.-
dc.contributor.authorСелінний, М. М.-
dc.date.accessioned2022-07-12T08:31:52Z-
dc.date.available2022-07-12T08:31:52Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/25747-
dc.descriptionШумейко, А. Г. Новітні технології крапельного зрошування на картоплі / А. Г. Шумейко ; наук. керівник М. М. Селінний // Новітні технології сучасного суспільства (НТСС-2021) : ІІ Міжнародна науково-практична конференція (м. Чернігів, 17 грудня 2021 р.) : тези доповідей : у 2 ч. Ч. I. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. - С. 57-59.en_US
dc.description.abstractСистеми крапельного зрошення вже давно зарекомендували себе як ефективні та економічно вигідні, які мають низку переваг. Існує багато видів іригаційних систем, в яких вода подається на все поле рівномірно. Вода може надходити з підземних горизонтів: через джерела чи свердловини; поверхневі води: через річки, озера або водойми; або навіть від інших джерел, таких як очищені стічні води або опріснені води. Як результат, дуже важливо, щоб фермери раціонально використовували воду для потреб сільського господарства та забезпечували її належну якість для збереження ґрунтів, і як наслідок, стійко-високих врожаїв. Існує два основних типу поливу за кількістю використаної води: низької та високої витрати води і обидва можуть бути ефективно використані у садівництві в залежності від потребиen_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"en_US
dc.subjectкрапельне зрошенняen_US
dc.subjectкартопляen_US
dc.titleНовітні технології крапельного зрошування на картопліen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 2021 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
НТСС 2021_Ревко1-57-59.pdfнаукова доповідь203,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.