Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/25759
Назва: | Фактори, що впливають на вибір закладу ресторанного господарства споживачем |
Автори: | Касьянова, Є. Р. Алєшугіна, Н. О. |
Ключові слова: | ресторани |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
Короткий огляд (реферат): | У нинішніх досить жорстких умовах ведення ресторанного бізнесу, підприємці повинні чітко розуміти, у чому їхні конкурентні переваги, чим можна викликати зацікавлення споживача. Ресторанне господарство має значну кількість параметрів, що є важливими у визначенні рівня конкурентоспроможності того чи іншого підприємства. Що стосується споживача, то він обирає заклад, виходячи з певних критеріїв. |
Опис: | Касьянова, Є. Р. Фактори, що впливають на вибір закладу ресторанного господарства споживачем / Є. Р. Касьянова ; наук. керівник Н. О. Алєшугіна // Новітні технології сучасного суспільства (НТСС-2021) : ІІ Міжнародна науково-практична конференція (м. Чернігів, 17 грудня 2021 р.) : тези доповідей : у 2 ч. Ч. I. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 86-87. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/25759 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 2021 р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
НТСС 2021_Ревко1-86-87.pdf | наукова доповідь | 253,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.