Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25787
Назва: Дослідження можливостей спільного використання MATLAB та лабораторного комплексу B&R
Автори: Андрушко, А. Є.
Войтенко, В. П.
Ключові слова: MATLAB
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Системи візуалізації та контролю використовуються для представлення даних про технічні параметри різноманітних пристроїв, а також для керування цими пристроями. Розвиток інформаційних технологій дозволяє організувати, в тому числі, й взаємодію між людиною- оператором та технічним пристроєм на відстані, яка, завдяки застосуванню Інтернет- технологій, стає, практично, необмеженою. Задача є актуальною з двох основних причин. Перша: вдосконалення систем візуалізації та контролю дозволить перекласти частину задач з операторів, яким притаманні помилки людського характеру (втома тощо) на системи автоматизації, а отже і підвищити безпеку та ефективність виробництва. Друга: розвиток таких систем дозволить збільшити об’єми виробництва за одиницю часу. Якщо брати до уваги можливість дистанційного керування, такі системи дозволять відмовитись від особистого перебування оператора на виробництві, що зменшить навантаження на дорожню інфраструктуру та зекономить час на дорогу оператору, що робить більш привабливим таке виробництво як для держави в карантинний час так і для найманих працівників.
Опис: Андрушко, А. Є. Дослідження можливостей спільного використання MATLAB та лабораторного комплексу B&R / А. Є. Андрушко ; наук. керівник В. П. Войтенко // Новітні технології сучасного суспільства (НТСС-2021) : ІІ Міжнародна науково-практична конференція (м. Чернігів, 17 грудня 2021 р.) : тези доповідей : у 2 ч. Ч. I. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 132-134.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25787
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 2021 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
НТСС 2021_Ревко1-132-134.pdfнаукова доповідь277,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.