Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/25806
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ющенко, Н. Ф. | - |
dc.contributor.author | Денисова, Н. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-14T11:36:38Z | - |
dc.date.available | 2022-07-14T11:36:38Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/25806 | - |
dc.description | Ющенко, Н. Ф. Використання електромагнітних випромінювань для обробки сировини хлібобулочних виробів / Н. Ф. Ющенко ; наук. керівник Н. М. Денисова // Новітні технології сучасного суспільства (НТСС-2021) : ІІ Міжнародна науково-практична конференція (м. Чернігів, 17 грудня 2021 р.) : тези доповідей : у 2 ч. Ч. I. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 194-195. | en_US |
dc.description.abstract | Сучасний світ у зв'язку зі збільшенням нових технологій і приладів неможливо уявити без електромагнітних полів різної потужності, а ще більше – уникнути їх впливу. Електромагнітні поля (ЕМП) – це змінні електричні та магнітні поля, що поширюються у просторі у вигляді хвиль зі швидкістю світлa. ЕМП мають негативний вплив на організм людини, яка безпосередньо працює з джерелом випромінювання, особливо на нервову систему. Але треба розуміти, що повне дотримання санітарних і гігієнічних норм при використанні побутових приладів майже повністю знешкоджує вплив електромагнітних полів на людину. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | електромагнітні випромінювання | en_US |
dc.subject | сировина хлібобулочних виробів | en_US |
dc.title | Використання електромагнітних випромінювань для обробки сировини хлібобулочних виробів | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 2021 р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
НТСС 2021_Ревко1-194-195.pdf | наукова доповідь | 166,32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.