Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25920
Назва: «Докази» в цивільному судочинстві: порівняльний аналіз
Автори: Кравченко, В. Я.
Керноз, Н. Є.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Проаналізувавши легальні визначення доказів, які містяться в різних національних процесуальних кодексах, можна зробити висновок, що для полегшеного правозастосування необхідно уніфікувати визначення «доказів» в частинах перших статтей 76 ЦПК, 73 ГПК, 72 КАС України та поняття доказів викласти у такій редакції: «Докази - це будь-які фактичні дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин ( фактів), що обґрунтовують вимоги і заперечення учасників справи, та інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи».
Опис: Кравченко, В. Я. «Докази» в цивільному судочинстві: порівняльний аналіз / В. Я. Кравченко ; наук. кер. Н. Є. Керноз // Юність науки – 2021: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 25-26 берез. 2021 р.) : у 2-х ч. Ч. 2. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 117-119.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25920
Розташовується у зібраннях:Керноз Н. Є.: доповіді, тези доповідей
Керноз Н. Є.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кравченко В. Я._.pdfНаукова доповідь271,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.