Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25973
Назва: Інтернет-сленг
Автори: Гришко, І. Г.
Гаценко, І. О.
Ключові слова: інтернет
сленг
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Iнтернет-сленг є цікавим матеріалом для вивчення процессу словотворення, оскільки поєднує загальномовні тенденції з видатною особистісною творчістю у галузі усного та писемного жанрів, яка сформувалася та динамічно розвивається в Інтернеті. Через новизну цього явища та швидкість його виникнення сленгові термінологія дозволяє розглянути весь процесс окремого слова від його появи до зникнення, щоб зрозуміти закономірності розвитку та функціональності нової української мовної підсистеми.
Опис: Гришко, І. Г. Інтернет-сленг / І. Г. Гришко ; наук. кер. І. О. Гаценко // Юність науки – 2021: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 25-26 берез. 2021 р.) : у 2-х ч. Ч. 2. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 234-235.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25973
Розташовується у зібраннях:Гаценко І. О.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гришко І. Г..pdfНаукова доповідь283,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.