Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25992
Назва: Традиційне жіноче вбрання Чернігівщини
Автори: Воробей, Ю. О.
Мельник, О. Є .
Ключові слова: жіноче вбрання
Чернігівщинa
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): У всі часи українська жінка була уособленням краси та витонченості. Їх красою надихались письменники та художники, а особливо жінки вражали розмаїттям та неповторністю свого одягу та прикрас. Серед традиційного жіночого одягу України найнезвичайніших та найгарніших рис, на думку автора, набув одяг Чернігівщини. Жіноче врання поділялося на повсякденне та святкове, також одяг змінювався залежно від статків господині. Але попри це все традиційне жіноче вбрання Чернігівщини залишалось особистим та індивідуальним, оскільки кожна жінка створювала сама свій образ.
Опис: Воробей, Ю. О. Традиційне жіноче вбрання Чернігівщини / Ю. О. Воробей ; наук. кер. О. Є. Мельник // Юність науки – 2021: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 25-26 берез. 2021 р.) : у 2-х ч. Ч. 2. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 259-262.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25992
Розташовується у зібраннях:Мельник О.Є.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Воробей Ю. О..pdfНаукова доповідь589,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.