Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26022
Назва: Парадигма соціального здоров'я в умовах сучасних викликів
Автори: Зуб, І. М.
Киселиця, С. В.
Ключові слова: парадигма
соціальне здоров'я
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Розвиток ідеології соціального здоров'я вимагає від кожної людини переосмислення своїх особистісних якостей: підтримувати ті, які сприяють цьому і відмовитися від тих, які гальмують цей інтеграційний процес. Тож, усвідомлення свободи волі чи право на свободу вибору, активність і відповідальність складають внутрішній резерв для вирішення проблеми соціального здоров’я, зовнішнім резервом є демократизація суспільства, що забезпечує людині право вільно визначати своє місце і роль у соціумі. Це змушує замислитись над сформованими пріоритетами і традиціями у сфері виховання та освіти, праці та відпочинку. Адже соціальне здоров’я при належній ефективній взаємодії людини із соціальним середовищем дає змогу створити достойні умови для зміцнення власного здоров’я та підстави сподіватись на формування здорової нації.
Опис: Зуб, І. М. Парадигма соціального здоров'я в умовах сучасних викликів / І. М. Зуб ; наук. кер. С. В. Киселиця // Юність науки – 2021: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 25-26 берез. 2021 р.) : у 2-х ч. Ч. 2. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 319-321.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/26022
Розташовується у зібраннях:Киселиця С. В.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Зуб І. М..pdfНаукова доповідь274,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.