Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26112
Назва: Перспективні шляхи вдосконалення системи стимулювання персоналу на АТ «Ощадбанк»
Автори: Нікітченко, А. О.
Кичко, І. І.
Ключові слова: персонал
АТ «Ощадбанк»
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Система мотивації персоналу АТ «Ощадбанк» повинна бути направлена на збільшення ефективності бізнесу за рахунок зростання продуктивності праці працівників. Правильно підібраний «мотиваційний пакет» повинен носити індивідуальний характер та враховувати, по можливості, потреби кожного працівника. Цей пакет повинен містити як матеріальну сторону, так і нематеріальну. Велику увагу необхідно приділяти навчанню працівників, залученню до участі у тренінгах та круглих столах, відрядженню для обміну досвіду в інші країни. Це сприятиме покращанню знань та удосконаленню кваліфікації працівників. Успіх діяльності банку напряму залежить від професіоналізму керівництва та прийнятих ним рішень, адже його особистий приклад є свого роду мотивацією. Крім того, потрібно збільшувати матеріальну зацікавленість робітників, а саме: скорочення відсоткової надбавки між фіксованим та змінним доходом; збільшення фіксованого доходу; індивідуальний підхід до соціального пакету; делегування повноважень, проведення індивідуальних бесід керівників з підлеглими.
Опис: Нікітченко, А. О. Перспективні шляхи вдосконалення системи стимулювання персоналу на АТ «Ощадбанк» / А. О. Нікітченко ; наук. кер. І. І. Кичко // Юність науки – 2021: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 25-26 берез. 2021 р.) : у 2-х ч. Ч. 2. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 478-480.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/26112
Розташовується у зібраннях:Кичко І. І.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нікітченко А. О..pdfНаукова доповідь271,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.