Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26119
Назва: Вплив інвестиційної привабливості регіону на збалансування ринку праці
Автори: Пецій, Н. М.
Кичко, І. І.
Ключові слова: інвестиції
регіон
ринок праці
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Позитивний інвестиційний імідж області стане найважливішим конкурентним ресурсом для налагодження партнерських відносин та залучення інвестиційних коштів. Ще одним важливим напрямом для формування конкурентних переваг за рахунок інвестиційних ресурсів є участь в розробці та реалізації проектів і програм міжнародної технічної допомоги, міжрегіональної та міжнародної кооперації, розширення доступу до якомога більшої кількості грантових програм, максимальне використання переваг і можливостей, що надає співробітництво з міжнародними фінансовими організаціями. Збільшення кількості робочих місць у результаті підвищення інвестиційної привабливості регіону, гарантування високого рівня заробітної плати підприємствами Чернігівської області дасть можливість зберегти трудовий капітал регіону, зменшити відтік кваліфікованої робочої сили за кордон. Збільшення кількості ефективно діючих підприємств дає можливість збільшити відрахування до бюджету, що в свою чергу покращує утримання соціальної сфери, а отже – покращує добробут населення та підвищує попит на товари. Збільшення внутрішнього платіжного попиту – це також додатковий імпульс до розвитку економіки.
Опис: Пецій, Н. М. Вплив інвестиційної привабливості регіону на збалансування ринку праці / Н. М. Пецій ; наук. кер. І. І. Кичко // Юність науки – 2021: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 25-26 берез. 2021 р.) : у 2-х ч. Ч. 2. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 494-495.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/26119
Розташовується у зібраннях:Кичко І. І.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пецій Н. М..pdfНаукова доповідь262,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.