Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26125
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТурчин, Т. С.-
dc.contributor.authorЗабаштанський, М. М.-
dc.date.accessioned2022-10-04T13:11:41Z-
dc.date.available2022-10-04T13:11:41Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/26125-
dc.descriptionТурчин, Т. С. Особливості управління мотивацією персоналу підприємства в сучасних умовах / Т. С. Турчин ; наук. кер. М. М. Забаштанський // Юність науки – 2021: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 25-26 берез. 2021 р.) : у 2-х ч. Ч. 2. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 504-506.en_US
dc.description.abstractНа успіх та процвітання компанії впливають безліч факторів. Одним з них є майстерність мотивації. Система мотивації працівників в умовах COVID-19 має бути прозорою та зрозумілою для того, щоб усунути відчуття несправедливості та порівнянь. Кожен співробітник має знати, що за виконання якісної роботи, ініціативність та нові ідеї, творчий підхід до рішення завдань, він отримає відповідну винагороду. Отже, нехтування мотиваційним фактором у певній сфері призводить до зниження показників продуктивності праці, якості продукції в кожній конкретній організації чи компанії.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"en_US
dc.subjectуправлінняen_US
dc.subjectмотиваціяen_US
dc.subjectперсонал підприємстваen_US
dc.titleОсобливості управління мотивацією персоналу підприємства в сучасних умовахen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Забаштанський М. М.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Турчин Т. С..pdfНаукова доповідь274,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.