Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26139
Назва: Система управління якістю як фактор підвищення конкурентоспроможності в умовах забезпечення сталого розвитку
Автори: Ткаленко, С. І.
Ключові слова: система управління
конкурентоспроможність
сталий розвиток
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Проведені дослідження у цьому напрямку довели, що імплементація системи управління якістю з метою підвищення міжнародної конкурентоспроможності вимагає підтвердження якості процесів менеджменту, виробництва у відносності до міжнародних стандартів, що гарантуватиме високий рівень якості виробленої продукції на кожному етапі її виробництва та безпечність її для споживачів. Імплементація міжнародних стандартів якості та забезпечення системи управління якістю наддасть вітчизняним компаніям усіх секторів економіки ряд конкурентних переваг як на національних, так і міжнародних ринках та впевненість у виробництві безпечної та якісної продукції, що відповідає міжнародним стандартам. За таких умов вітчизняні компанії отримують переваги серед конкурентів та посядуть належне місце у конкурентній боротьбі на міжнародних ринках.
Опис: Ткаленко, С. І. Система управління якістю як фактор підвищення конкурентоспроможності в умовах забезпечення сталого розвитку / С. І. Ткаленко // Юність науки – 2022: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХІI Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 15-16 трав. 2022 р.). – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 19-20.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/26139
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ткаленко С. І..pdfНаукова доповідь211,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.