Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26146
Назва: Циркулярна економіка: перспективи та виклики в сучасних реаліях
Автори: Каштальян, О. О.
Мініна, О. В.
Ключові слова: циркулярна економіка
навколишнє середовище
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Настав час для негайних дій для боротьби із загрозами екологічних проблем. Власники бізнесу мають повноваження впливати на поведінку споживачів і, отже, мають брати невід’ємну відповідальність перед суспільством за свої дії та критично оцінювати, як ці дії впливають на навколишнє середовище. Враховуючи масштаби та серйозність загроз, з якими стикається наша планета, вплив на суттєві зміни вимагатиме спільних зусиль корпорацій у всіх секторах. Незалежно від розміру чи масштабу впливу, усі зусилля сприяють світлому майбутньому як для планети, так і для майбутніх поколінь.
Опис: Каштальян, О. О. Циркулярна економіка: перспективи та виклики в сучасних реаліях / О. О. Каштальян ; наук. кер. О. В. Мініна // Юність науки – 2022: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХІI Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 15-16 трав. 2022 р.). – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 29-31.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/26146
Розташовується у зібраннях:Мініна О. В.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Каштальян О. О..pdfНаукова доповідь219,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.