Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26194
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАндрєєва, С. О.-
dc.contributor.authorДенисенко, Т. М.-
dc.date.accessioned2022-10-19T09:05:42Z-
dc.date.available2022-10-19T09:05:42Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/26194-
dc.descriptionАндрєєва, С. О. Оцінка якості молочного шоколаду / С. О. Андрєєва ; наук. кер. Т. М. Денисенко // Юність науки – 2022: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХIІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 15-16трав. 2022 р.). – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 124-125.en_US
dc.description.abstractУ всіх дослідних зразків показники смаку і запаху, зовнішнього вигляду та структури були на високому рівні. Але форма та консистенція зразка ТМ «Любімов Kids» має порушення у вигляді оплавлення шоколаду, саме це свідчить про його не правильне зберігання. У двох інших зразків таких порушень не виявлено. Незважаючи на виявлені недоліки, зразки досліджуваного шоколаду мають задовільну якість та придатні для споживання.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"en_US
dc.subjectоцінка якостіen_US
dc.subjectмолочний шоколадen_US
dc.titleОцінка якості молочного шоколадуen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Денисенко T. M.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Андрєєва С. О..pdfНаукова доповідь234,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.