Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26205
Назва: Стан та перспективи розвитку ринку заморожених плодів і овочів в Україні
Автори: Сергеєва, А. І.
Денисенко, Т. М.
Ключові слова: ринок
заморожені плоди і овочі
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Заморожування вважається найефективнішим способом переробки рослинної сировини при збереженні вихідних споживчих властивостей. Крім високої біологічної цінності, заморожені плодоовочеві продукти безпечні для споживання взимку та навесні та дешевші, ніж овочі, вирощені в кімнатних умовах із застосуванням різних хімікатів.
Опис: Сергеєва, А. І. Стан та перспективи розвитку ринку заморожених плодів і овочів в Україні / А. І. Сергеєва ; наук. кер. Т. М. Денисенко // Юність науки – 2022: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХIІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 15-16трав. 2022 р.). – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 143-144.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/26205
Розташовується у зібраннях:Денисенко T. M.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сергеєва А. І..pdfНаукова доповідь215,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.