Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/26205
Назва: | Стан та перспективи розвитку ринку заморожених плодів і овочів в Україні |
Автори: | Сергеєва, А. І. Денисенко, Т. М. |
Ключові слова: | ринок заморожені плоди і овочі |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
Короткий огляд (реферат): | Заморожування вважається найефективнішим способом переробки рослинної сировини при збереженні вихідних споживчих властивостей. Крім високої біологічної цінності, заморожені плодоовочеві продукти безпечні для споживання взимку та навесні та дешевші, ніж овочі, вирощені в кімнатних умовах із застосуванням різних хімікатів. |
Опис: | Сергеєва, А. І. Стан та перспективи розвитку ринку заморожених плодів і овочів в Україні / А. І. Сергеєва ; наук. кер. Т. М. Денисенко // Юність науки – 2022: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХIІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 15-16трав. 2022 р.). – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 143-144. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/26205 |
Розташовується у зібраннях: | Денисенко T. M.: доповіді, тези доповідей Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 2022 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сергеєва А. І..pdf | Наукова доповідь | 215,57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.