Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26297
Назва: Статистичний аналіз залучення заощаджень домогосподарств банківськими установами в Україні
Автори: Лозиченко, О. М.
Ключові слова: заощадження
заощадження домогосподарств
комерційний банк
банківська система
національна економіка
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Розглянуто роль заощаджень домогосподарств у формуванні ресурсів банківських установ. Це було здійснено на основі вивчення сучасних тенденцій розвитку банківської системи України та основних трендів поведінки цих суб’єктів у процесі передачі власних ресурсів у розпорядження комерційним банкам. Для цього у статті використано відповідну статистичну інформацію та проведено компаративний аналіз. Досліджено тенденції зміни обсягів заощаджень та обсяги заощаджень домогосподарств, які акумульовані банками, розглянуто валютний кошик сформованих депозитних ресурсів та обґрунтовано структуру таких ресурсів за термінами надання коштів домогосподарствами комерційним банкам.
Опис: Лозиченко, О. М. Статистичний аналіз залучення заощаджень домогосподарств банківськими установами в Україні / О. М. Лозиченко // Бухгалтерський облік, оподаткування, аналіз і аудит: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : тези доповідей VІІІ Міжнарод. наук.-практ. конф. (м. Чернігів, 25 листопада 2022 р.). – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 129-130.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/26297
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25 листопада 2022 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_2022_-129-130.pdfнаукова доповідь266,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.