Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26804
Назва: Бюджетна система : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів вищої освіти 2 курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування"
Автори: Парубець, О. М.
Кальченко, О. М.
Садчикова, І. В.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Дисципліна «Бюджетна система» спрямована на формування базових знань з питань становлення та розвитку бюджетної системи України, засад формування та реалізації стратегії і тактики бюджетної політики, напрямів реформування бюджетного механізму, складання та виконання державного і місцевих бюджетів. Вивчення дисципліни «Бюджетна система» спрямовано на закріплення і розвиток загальних (ЗК) та спеціальних (СК) компетентностей бакалавра спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» в області побудови та аналізу бюджетної системи України.
Опис: Бюджетна система : метод. вказівки до виконання розрах.-граф. роботи для здобувачів вищ. освіти 2 курсу освіт. ступеня "бакалавр" галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" / уклад.: О. М. Парубець, О. М. Кальченко, І. В. Садчикова.– Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – 24 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/26804
Розташовується у зібраннях:Кальченко О. М.: навчально-методичні видання
Парубець Олена Миколаївна
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4403 +Методичні вказівки Бюджетна система РГР друк 2022.pdfметодичні вказівки362,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.