Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26829
Назва: Ознайомча практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчання
Автори: Хребтань, О. Б.
Гуменюк, О. Л.
Іваненко, К. М.
Волкова, Р. М.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Ознайомча практика в освітній програмі «Харчові технології та інженерія» першого рівня вищої освіти розрахована на 2 тижня (3 кредити, 90 годин) і передбачена навчальним планом на першому курсі у другому семестрі. Передумовою проходження здобувачами вищої освіти ознайомчої практики є успішне засвоєння таких дисциплін: «Хімія в харчових технологіях», «Основи фізіології та гігієни харчування», «Інженерна та комп’ютерна графіка», «Технологія води і водопідготовки харчових виробництв», «Охорона навколишнього середовища», «Основи академічного письма», «Інформатика, комп’ютерні мережі та телекомунікації».
Опис: Ознайомча практика : метод. вказівки для здобувачів перш. рівня вищ. освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освіт.-проф. програми "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчання / уклад.: О. Б. Хребтань, О. Л. Гуменюк, К. М. Іваненко, Р. М. Волкова. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022. – 25 c.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/26829
Розташовується у зібраннях:Хребтань О. Б.: навчально-методичні видання
Гуменюк О. Л.: навчально-методичні видання
Іваненко К. М.: навчально-методичні видання
Волкова Р. М.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4410 Метод ознайм. практ (1) (2).pdfметодичні вказівки429,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.