Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26898
Назва: Публічне управління та адміністрування : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньо-професійною програмою "Публічне управління та адміністрування" спеціальності 281 "Публічне управління та адміністрування" освітнього ступеню "бакалавр"
Автори: Пономаренко, С. І.
Філіпова, Н. В.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота – це самостійне науково обґрунтоване дослідження ЗВО, яке містить належним чином оформлену теоретичну і аналітичну частини, практично значущу пропозицію, і свідчить про засвоєння знань зі спеціальних дисциплін та вміння творчо їх застосовувати при вирішенні професійних завдань. Тематику кваліфікаційних робіт розроблено кафедрою публічного управління та менеджменту організацій відповідно до проблем управління установами публічної сфери у процесах інтеграції економіки держави у світове господарство. Здобувачі вищої освіти знайомляться з тематикою кваліфікаційних робіт на початку навчального року, коли вони починають вивчати спеціальні дисципліни. Своєчасне ознайомлення ЗВО з тематикою кваліфікаційних робіт сприяє поетапному поглибленню рівня наукового дослідження ЗВО в процесі навчання у вузі, починаючи з роботи у проблемній групі і завершуючи захистом роботи. Кваліфікаційна робота здобувачів вищої освіти освітнього ступеню «бакалавр», маючи комплексний характер, відрізняється від дипломної актуальністю, глибиною розроблення, методами дослідження обраного предмета та об’єкта, аргументованістю, практичною значущістю. Кваліфікаційною роботою практично перевіряють готовність ЗВО до теоретичного осмислення актуальності вибраної теми та її цінності, готовності проводити наукові дослідження і бачити практичне використання результатів цих досліджень.
Опис: Публічне управління та адміністрування : метод. вказівки до виконання кваліфікац. роботи для здобувачів вищ. освіти за освіт.-проф. програмою "Публічне управління та адміністрування" спеціальності 281 "Публічне управління та адміністрування" освіт ступеню "бакалавр" / уклад.: С. І. Пономаренко, Н. В. Філіпова. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – 23 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/26898
Розташовується у зібраннях:Філіпова Н. В. : навчально-методичні видання
Пономаренко С. І.: навчально-методичні видання
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4445 методичка_ВКР бакалавр_ПУ (2).pdfметодичні вказівки547,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.