Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/27023
Назва: Іноземна мова. COMPUTER SCIENCE 2 : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти денної форми навчання спеціальностей 123 "Комп’ютерна інженерія" та 121 "Інженерія програмного забезпечення"
Автори: Дивнич, Г. А.
Сікалюк, А. І.
Кормільцина, С. Ю.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки призначені для студентів вищих навчальних закладів денної форми навчання спеціальностей 123 Комп’ютерна інженерія та 121 Інженерія програмного забезпечення. Мета даних методичних вказівок – забезпечити формування у студентів навичок усного та писемного мовлення у професійному дискурсі. Методичні вказівки складаються з п’яти розділів. Кожен розділ містить тематичний текст для опрацювання та посилання на онлайн-ресурси з певним завданням, завдання для самостійного вивчення а також фінальні комунікативні завдання. Матеріал, розміщений у методичних вказівках, сприятиме формуванню англомовної компетентності студентів та створює основу для їх успішної комунікації у англомовному професійному середовищі та виконання робочих завдань у сфері комп’ютерної та програмної інженерії.
Опис: Іноземна мова. COMPUTER SCIENCE 2 : метод. вказівки до практ. занять та самост. роботи для здобувачів вищ. освіти ден. форми навчання спеціальностей 123 "Комп’ютерна інженерія" та 121 "Інженерія програмного забезпечення" / уклад.: Г. А. Дивнич, І. А. Сікалюк, С. Ю Кормільцина. - Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. - 38 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/27023
Розташовується у зібраннях:Кормільцина С. Ю.: навчально-методичні видання
Сікалюк А. І.: навчально-методичні видання
Дивнич Г. А.: навчально-методичні видання
Гуманітарні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4849 Методичні вказівки Дивнич, Сікалюк, Кормільцина (1).pdfметодичні вказівки1,32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.