Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/27043
Назва: Управлінські рішення і відповідальність керівника органу публічної влади
Автори: Бибик, О. А.
Косач, І. А.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): У контексті радикальної реформи державного управління в Україні велике значення надається проблемі розвитку державної служби та її наближення до європейських стандартів. Важливим аспектом вирішення цієї проблеми є використання управлінських рішень та відповідальності для стимулювання рушійних сил модернізації державної служби та приведення їх у стан активних дій для досягнення цілей і завдань. Саме трансформація має розпочати процес руйнування застарілих методів, традицій, правил і моделей поведінки з метою позитивного сприйняття нових у зміненому середовищі.
Опис: Бибик, О. А. Управлінські рішення і відповідальність керівника органу публічної влади / О. А. Бибик, І. А. Косач // Юність науки – 2022: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХIІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 15-16 трав. 2022 р.). – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 152-154.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/27043
Розташовується у зібраннях:Косач І. А.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
152-154.pdfнаукова доповідь212,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.