Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/27051
Назва: Попередження корупційних дій в органах місцевого самоврядування
Автори: Матюшко, А. С.
Пономаренко, С. І.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Чимало проблем на сьогодні існує в сучасних ОТГ, містах та селах, а корупція ж однією з найголовніших. Вирішення цього питання є можливо найскладнішим, тому що на це впливає не тільки політика, але й людський фактор. Корупція має негативний вплив на реалізацію всіх прав людини – політичні, громадянські, культурні, економічні, соціальні. Її можна охарактеризувати як зловісну силу, що породжує бідність, незахищеність найуразливіших верств населення. Вона проявляється у багатьох формах, від злочинних діянь(хабарництво, розтрата та вимагання) і до сумнівних, але дуже відомих юридичних практик (кумівство, заступництво ін.)
Опис: Матюшко, А. С. Попередження корупційних дій в органах місцевого самоврядування / А. С. Матюшко ; наук. керівник С. І. Пономаренко // Юність науки – 2022: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХIІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 15-16 трав. 2022 р.). – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 166-167.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/27051
Розташовується у зібраннях:Пономаренко С. І.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
166-167.pdfнаукова доповідь209,4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.