Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/27059
Назва: Інституційні механізми реалізації публічної політики
Інші назви: Institutional mechanisms for implementation of public policy in the contemporary world
Автори: Руденко, О. М.
Малоголова, Т.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Кошице
Короткий огляд (реферат): У монографії розглянуто основні теоретичні та практичні аспекти формування інституційних механізмів реалізації публічної політики та визначено напрями оптимізації системи державного управління; обґрунтовано необхідність запровадження новітніх соціальних технологій у процесі оптимізації механізму взаємодії держави, бізнесу і громадянського суспільства на основі принципу вираження інтересів, пріоритетів та цілей публічної сфери; виокремлено шляхи та напрями вдосконалення імплементації інституційних механізмів реалізації публічної політики у державно-управлінську практику в контексті адаптації європейських норм демократичного урядування до процесу вироблення, прийняття та реалізації публічно-політичних і державно-управлінських рішень. Представлена монографія розрахована на науковців, викладачів, аспірантів, студентів, при вивченні нормативних дисциплін з державного управління та місцевого самоврядування; науково-методичного забезпечення професійного навчання державних службовців; а також на працівників органів державної влади та управління, які здійснюють діяльність у соціогуманітарній сфері.
Опис: Руденко, О. Інституційні механізми реалізації публічної політики : монографія // О. Руденко, Т. Малоголова. – Кошице, 2018 – 172 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/27059
Розташовується у зібраннях:Публічне управління
Руденко О. М.: монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Інституційні механізми.pdfмонографія2,05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.