Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/27092
Назва: Огляд тенденцій проектування обладнання та підприємств харчової промисловості з використанням засобів САПР
Автори: Кологойда, А. В.
Пасов, Г. В.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Наявність розвиненої харчової промисловості країни забезпечує безперебійний доступ споживачів до продуктів першої необхідності та безпосередньо впливає на рівень розвитку держави. Отже підготовка високопрофесійних фахівців даної галузі є однією з важливих задач сучасної освітньої діяльності.
Опис: Кологойда, А. В. Огляд тенденцій проектування обладнання та підприємств харчової промисловості з використанням засобів САПР / А. В. Кологойда, Г. В. Пасов // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26-27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 240.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/27092
Розташовується у зібраннях:Пасов Г. В.: доповіді, тези доповідей
Кологойда А. В.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26-27 травня 2022 року)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy - 2022 Part 4-240.pdfнаукова доповідь425,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.