Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/27092
Назва: | Огляд тенденцій проектування обладнання та підприємств харчової промисловості з використанням засобів САПР |
Автори: | Кологойда, А. В. Пасов, Г. В. |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
Короткий огляд (реферат): | Наявність розвиненої харчової промисловості країни забезпечує безперебійний доступ споживачів до продуктів першої необхідності та безпосередньо впливає на рівень розвитку держави. Отже підготовка високопрофесійних фахівців даної галузі є однією з важливих задач сучасної освітньої діяльності. |
Опис: | Кологойда, А. В. Огляд тенденцій проектування обладнання та підприємств харчової промисловості з використанням засобів САПР / А. В. Кологойда, Г. В. Пасов // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26-27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 240. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/27092 |
Розташовується у зібраннях: | Пасов Г. В.: доповіді, тези доповідей Кологойда А. В.: доповіді, тези доповідей Тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26-27 травня 2022 року) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy - 2022 Part 4-240.pdf | наукова доповідь | 425,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.