Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/27094
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮщенко, Н. Ф.-
dc.contributor.authorДенисова, Н. М.-
dc.date.accessioned2023-04-10T08:50:33Z-
dc.date.available2023-04-10T08:50:33Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/27094-
dc.descriptionЮщенко, Н. Ф. Використання електромагнітних випромінювань для обробки харчових продуктів / Н. Ф. Ющенко, Н. М. Денисова // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26-27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 242.uk_UA
dc.description.abstractВ останні роки стрімко зростає попит на високоякісні харчові продукти. Через погіршення якості сировини та змінні зовнішні чинники вчені зосередились на нетеплових методах обробки, які є альтернативою традиційним тепловим методам. Цей підхід дозволяє подовжити термін зберігання харчової продукції без втрати харчової цінності. Розробка технологій з застосуванням безконтактних способів впливу є актуальним завданням оскільки дозволяє зберегти екологічність процесів та може принести значний економічний і соціальний ефект.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"uk_UA
dc.titleВикористання електромагнітних випромінювань для обробки харчових продуктівuk_UA
dc.typeWorking Paperuk_UA
Розташовується у зібраннях:Денисова Н. М.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26-27 травня 2022 року)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy - 2022 Part 4-242.pdfнаукова доповідь423,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.