Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/27095
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХребтань, О. Б.-
dc.contributor.authorВолкова, Р. М.-
dc.date.accessioned2023-04-10T08:54:24Z-
dc.date.available2023-04-10T08:54:24Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/27095-
dc.descriptionХребтань, О. Б. Застосування ресторанних технологій під час війни / О. Б. Хребтань, Р. М. Волкова // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26-27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 246-248.uk_UA
dc.description.abstractСаме в цей важкий і трагічний для нашої країни час, заклади ресторанного господарства стали одними з тих, хто забезпечив і продовжує забезпечувати гуманітарну стабільність нашої країни. Сьогодні, велика кількість вітчизняних закладів ресторанного господарства суттєво змінили свої технології і меню. Головним завданням стало застосування таких технологій приготування їжі, які б забезпечили швидке, якісне і повноцінне харчування людей як на відстані (доставка їжі військовим, лікарням, літнім людям), так і тим, хто не має можливості приготувати їжу (переселенці; сім’ї, у яких було зруйноване житло тощо).uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"uk_UA
dc.titleЗастосування ресторанних технологій під час війниuk_UA
dc.typeWorking Paperuk_UA
Розташовується у зібраннях:Волкова Р. М.: доповіді, тези доповідей
Хребтань О. Б.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26-27 травня 2022 року)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy - 2022 Part 4-246.pdfнаукова доповідь440,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.