Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/27173
Назва: Інноваційні методики ресоціолізації осіб, які готуються до виходу із місць позбавлення волі
Автори: Гаркавко., А. А.
Чепурна, Г. Л.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): У місцях позбавлення волі власні правила до співіснування тих осіб, які туди потрапили за вчинення протиправних дій. Ці правила не є зрозумілими для осіб, які знаходяться на свободі, адже у них свій «жаргон», свій режим, певні обов’язки та дуже багато жорстокості через психологічний тиск один на одного. За вчинення різного ступеня злочинів, особи відбувають покарання у відповідних місцях позбавлення волі із певним ступенем суворості, але кожна особа, яка залишає місце позбавлення волі по настанню на це терміну, має проходити ресоціалізацію.
Опис: Гаркавко, А. А. Інноваційні методики ресоціолізації осіб, які готуються до виходу із місць позбавлення волі / А. А. Гаркавко ; наук. керівник Г. Л. Чепурна // Юність науки – 2022: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХIІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 15-16 трав. 2022 р.). – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 193-195.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/27173
Розташовується у зібраннях:Чепурна Г. Л.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
193-195.pdfнаукова доповідь216,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.