Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/27182
Назва: Особливості цілепокладання студентської молоді
Автори: Саргош, В. І.
Чепурна, Г. Л.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): В умовах повномасштабної війни особливо гостро стає питання пошуку шляхів сприяння розвитку нових адаптаційних стратегій цілепокладання молодих людей. Студентські роки – це особливий період у житті кожної молодої людини, адже якраз у цей час формується унікальність характеру людини, її особистість, відображається її ідентичність у побудові власних планів і цілей на життя, з’являються перші відповіді на одвічне питання «Хто я і для чого я народився у цьому світі?». Саме активність людини є головним осередком його розквіту та самореалізації, що займає одне з найважливіших місць у системі цінностей сучасної особистості.
Опис: Саргош, В. І. Особливості цілепокладання студентської молоді / В. І. Саргош ; наук. керівник Г. Л. Чепурна // Юність науки – 2022: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХIІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 15-16 трав. 2022 р.). – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 211-213.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/27182
Розташовується у зібраннях:Чепурна Г. Л.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
211-213.pdfнаукова доповідь220,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.