Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/27190
Назва: Санкції як новела в адміністративному судочинстві
Автори: Берднік, С. С.
Керноз, Н. Є.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Корупційні діяння відносяться до правопорушень, які важко виявити та довести, оскільки: «з одного боку, жертвою корупційних діянь є громадськість, яка може й не знати, що злочин узагалі був, з іншого – співучасники, які мають доступ до інформації, яка б дала змогу виявити злочин, але можуть використовувати свої повноваження для залякування свідків та знищення доказів. У результаті корупція залишається непоміченою, а єдиним найочевиднішим проявом скоєння кримінального правопорушення є збагачення корупціонера…» За таких обставин першочерговим завданням, поряд з притягненням винних до відповідальності, стає конфіскація відповідних активів, здобутих злочинним шляхом, різними законними способами.
Опис: Берднік, С. С. Санкції як новела в адміністративному судочинстві / С. С. Берднік ; Н. Є. Керноз // Юність науки – 2022: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХIІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 15-16 трав. 2022 р.). – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 230-232.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/27190
Розташовується у зібраннях:Керноз Н. Є.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
230-232.pdfнаукова доповідь231,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.