Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/27206
Назва: Теоретичні засади інновацій у агропродовольчій сфері
Інші назви: Theoretical principles of innovations in the agro-food sector
Автори: Котвицька, Н.
Ключові слова: innovations
innovative development
innovative activity
innovative technologies
agro-food sector
інновації
інноваційний розвиток
інноваційна діяльність
інноваційні технології
агропродовольча сфера
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Серія/номер: Науковий вісник Полісся;№ 2 (25)
Короткий огляд (реферат): У статті проведено аналіз інноваційної активності в агропродовольчій сфері на сучасному етапі. Наведено основні проблеми та недоліки інноваційного розвитку в зазначеній галузі, розглянуто найбільш впливові чинники, які тимчасово зупиняють розвиток та впровадження інноваційних технологій у агропромисловість. Основними завданнями дослідження визначено такі: проаналізувати процеси інноваційного розвитку в агропромисловій галузі господарства в Україні; виявити основні недоліки та проблеми, які спричиняють гальмування інноваційного розвитку в цій галузі; навести чинники, які сприятимуть розвитку інноваційних процесів в українських агропідприємствах. Запропоновані інновації, зокрема, підтримку в галузях селекції, нанотехнологій та генної інженерії мають значний потенціал для покращення ефективності та стійкості виробництва, активності в агропродовольчій сфері України.
Опис: Котвицька, Н. Теоретичні засади інновацій у агропродовольчій сфері / Н. Котвицька // Науковий вісник Полісся. - 2022. - № 2 (25). - С. 59-76.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/27206
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник Полісся. – 2022. – №2 (25)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
59-76.pdfстаття348,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.