Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/27214
Назва: Управління системою економічної безпеки промислового підприємства в конкурентних умовах
Інші назви: Management of the economic security system of an industrial enterprise in competitive conditions
Автори: Ткаченко, Т.
Ключові слова: economic security
competitive conditions
system of economic security
management of economic security
security
economic security of the enterprise
економічна безпека
конкурентні умови
система економічної безпеки
управління економічною безпекою
безпека
економічна безпека підприємства
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Серія/номер: Науковий вісник Полісся;№ 2 (25)
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що економічна безпека підприємства передбачає наявність захищеності функціонування підприємства від негативних проявів впливу зовнішнього та внутрішнього середовища та можливості швидкого реагування на них для забезпечення адаптації підприємства до нових трансформаційних умов. Доведено необхідність управлінням системою економічної безпеки промислового підприємства в конкурентних умовах. Виокремлено, що метою управління економічною безпекою промислового підприємства виступає розроблення дієвої системи економічної безпеки для забезпечення стійкого економічного розвитку підприємства в умовах високої конкуренції в поточному та стратегічному періодах та своєчасної можливості передбачення зовнішніх та внутрішніх загроз та нівелювання їхнього негативного впливу. Встановлено, що до основних принципів управління системою економічної безпеки промислового підприємства належать: цілеспрямування, адаптивності, інтегрованості, безперервності, оперативності. Встановлено основні завдання системи управління економічної безпеки промислового підприємства. Виокремлено, що при управлінні економічною безпекою промислових підприємств доцільно використовувати такі заходи регулювання, як правові, фінансові, інформаційні, стратегічні, інноваційні, виробничі, маркетингові.
Опис: Ткаченко, Т. Управління системою економічної безпеки промислового підприємства в конкурентних умовах / Т. Ткаченко // Науковий вісник Полісся. - 2022. - № 2 (25). - С. 137-145.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/27214
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник Полісся. – 2022. – №2 (25)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
137-145.pdfстаття218,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.