Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/27318
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, О. Г.-
dc.contributor.authorБолховітіна, О. І.-
dc.contributor.authorЛогінова, Д.-
dc.date.accessioned2023-04-21T12:25:46Z-
dc.date.available2023-04-21T12:25:46Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/27318-
dc.descriptionШидакова-Каменюка, О. Г. Використання збагачувальної рослинної сировини в технології пісочного печива / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна, Д. Логінова // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26–27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 239.uk_UA
dc.description.abstractЗначний сегмент світового кондитерського ринку складають борошняні вироби, серед яких близько 45 % займає печиво, в тому числі пісочне. Особливістю такої продукції є низький вміст або відсутність важливих для організму людини нутрієнтів. Це зумовлене застосуванням в його технологіях переважно рафінованої сировини (модифіковані жири, цукор, борошно вищого ґатунку тощо). Зазначене робить печиво привабливим об’єктом для покращення нутрієнтного складу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"uk_UA
dc.titleВикористання збагачувальної рослинної сировини в технології пісочного печиваuk_UA
dc.typeWorking Paperuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26-27 травня 2022 року)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy - 2022 Part 4-239.pdfнаукова доповідь424,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.