Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/27319
Назва: | Щодо використання борошна з чуфи (cyperus esculentus l.) у технології хліба |
Автори: | Олійник, С. Г. Степанькова, Г. В. Недвіга, С. В. Анпілогова, Л. П. |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
Короткий огляд (реферат): | Чуфа (Тигровий горіх, смикавець їстівний, земляний мигдаль,) є багаторічною трав’янистою рослиною родини осокових Cyperrus esculentus L., що має солодкі горіхоподібні бульби з високим вмістом поживних і біологічно активних речовин. Чуфа відноситься до найстаріших продовольчих культур. |
Опис: | Олійник, С. Г. Щодо використання борошна з чуфи (cyperus esculentus l.) у технології хліба / С.Г. Олійник , Г. В. Недвіга, С. В. Недвіга, Л.П. Анпілогова // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26–27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 245 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/27319 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26-27 травня 2022 року) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy - 2022 Part 4-245.pdf | наукова доповідь | 434,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.