Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/27319
Назва: Щодо використання борошна з чуфи (cyperus esculentus l.) у технології хліба
Автори: Олійник, С. Г.
Степанькова, Г. В.
Недвіга, С. В.
Анпілогова, Л. П.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Чуфа (Тигровий горіх, смикавець їстівний, земляний мигдаль,) є багаторічною трав’янистою рослиною родини осокових Cyperrus esculentus L., що має солодкі горіхоподібні бульби з високим вмістом поживних і біологічно активних речовин. Чуфа відноситься до найстаріших продовольчих культур.
Опис: Олійник, С. Г. Щодо використання борошна з чуфи (cyperus esculentus l.) у технології хліба / С.Г. Олійник , Г. В. Недвіга, С. В. Недвіга, Л.П. Анпілогова // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26–27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 245
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/27319
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26-27 травня 2022 року)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy - 2022 Part 4-245.pdfнаукова доповідь434,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.