Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/27327
Назва: | Сучасні тенденції у технології виробництва та зберігання лукуму |
Автори: | Самохвалова, О. В. Касабова, К. Р. Бабаєв, С. О. |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
Короткий огляд (реферат): | Східні солодощі типу м’яких цукерок виготовляють шляхом додавання в цукеркові маси (вершкова, цукрова помади, збивна та желейна маси) подрібнених горіхів, родзинок, цукатів. Солодощами цієї групи є нуга, халва, лукуми, тощо. Серед усього різноманіття кондитерських виробів набув популярності та привертає увагу такий виріб як лукум. |
Опис: | Самохвалова, О.В. Сучасні тенденції у технології виробництва та зберігання лукуму / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова , С.О. Бабаєв // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26–27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 250 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/27327 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26-27 травня 2022 року) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy - 2022 Part 4-250.pdf | наукова доповідь | 424,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.