Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/27361
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Krechkovska, Н. | - |
dc.contributor.author | Shtoyko, І. | - |
dc.contributor.author | Tsybailo, І. | - |
dc.contributor.author | Solovey, Р. | - |
dc.contributor.author | Krechkovska, S. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-24T11:34:40Z | - |
dc.date.available | 2023-04-24T11:34:40Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/27361 | - |
dc.description | Krechkovska, Н. Sensitivity of characteristics of heat-resistant steel to operational degradation / H. Krechkovska, І. Shtoyko, І. Tsybailo, P. Solovey, S. Krechkovska // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26–27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 2. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 32. | uk_UA |
dc.description.abstract | A feature of high-temperature (up to 540 °C) degradation of heat-resistant steel is the changes in its structure. Due to the diffusion, alloying elements and carbon are released in the form of complexly alloyed carbides along the grain boundaries that weaken cohesion between grains. Thus, the resistance to brittle fracture of steel reduces, and it becomes susceptible to cracking. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | uk_UA |
dc.title | Sensitivity of characteristics of heat-resistant steel to operational degradation | uk_UA |
dc.type | Working Paper | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26-27 травня 2022 року) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy - 2022 Part 5-32.pdf | наукова доповідь | 570,29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.