Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/27458
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКриворучко, О. В.-
dc.contributor.authorКостюк, Ю. В.-
dc.contributor.authorСамойленко, Ю. О.-
dc.date.accessioned2023-04-26T11:37:36Z-
dc.date.available2023-04-26T11:37:36Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/27458-
dc.descriptionКриворучко, О. В. Оцінка якості вершкового масла на основі карт Кохонена / О. В. Криворучко, Ю. В. Костюк , Ю. О. Самойленко // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26–27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 2. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 184uk_UA
dc.description.abstractСистеми підтримки прийняття рішень (СППР) відіграють основну роль для вирішення досить складних та специфічних задач, які характеризуються невизначеністю інформації та забезпечують інформаційну підтримку процесу прийняття рішень особами, що їх приймають. Основу СППР становлять методи штучного інтелекту, що еволюціонують та мають універсальні апроксимуючі властивості.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"uk_UA
dc.titleОцінка якості вершкового масла на основі карт Кохоненаuk_UA
dc.typeWorking Paperuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26-27 травня 2022 року)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy - 2022 Part 8-184.pdfнаукова доповідь501,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.