Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/27481
Назва: Генетичні моделі структуроутворення електромеханічних об’єктів класу топологічних моногібридів
Автори: Шинкаренко, В. Ф.
Шиманська, А. А.
Красовський, П. О.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Проблема визначення і упорядкування класів і об’єктів належить до однієї з самих складних і ключових завдань науки. Постановка і розв’язання таких завдань відноситься до прерогативи систематики – науки про природні принципи упорядкування інформації стосовно різноманітності відповідних об'єктів (класів), що еволюціонують. Наявність систематики розглядається як свідчення наукової зрілості відповідної галузі знань. Результатами досліджень встановлено, що в генетично організованих системах (ГОС) функцію системної основи для розробки таксономії систематики виконують природні класифікації генетичного типу. Принципова відмінність природних класифікацій від штучних полягає в тому, що вони одночасно виступають формою подання закону природи. Функцію системного упорядкованого носія елементного базису в ГОС виконують генетичні класифікації, які становлять фундаментальну основу для побудови систематики.
Опис: Шинкаренко, В. Ф. Генетичні моделі структуроутворення електромеханічних об’єктів класу топологічних моногібридів / В. Ф. Шинкаренко, П. О. Красовський, В. В. Котлярова, В. В. Давиденко // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26–27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 2. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 138-139.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/27481
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26-27 травня 2022 року)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy - 2022 Part 7-19-20.pdfнаукова доповідь591,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.