Єрошенко А. М.: навчально-методичні видання : [7] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 7 з 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Експлуатація та обслуговування машин : методичні вказівки до лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 131 "Прикладна механіка”Єрошенко, А. М.; Ігнатенко, П. Л.; Бойко, С. В.; Ігнатенко, О. А.
2022Технологія машинобудування : методичні рекомендації до виконання курсового проєкту для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності 131 "Прикладна механіка" за освітньо-професійною програмою «Технології машинобудування» всіх форм навчанняСапон, С. П.; Єрошенко, А. М.
2021Технологія металів : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 133 "Галузеве машинобудування" усіх форм навчанняІгнатенко, П. Л.; Єрошенко, А. М.; Ігнатенко, О. А.; Мазій, І. І.
2021Організація і технологія ремонту та обслуговування деревообробного обладнання : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти спеціальності 187 "Деревообробні та меблеві технології"Єрошенко, А. М.; Ігнатенко, П. Л.; Ігнатенко, О. А.
2021Технологія та САП обробки на верстатах з ЧПК : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія та САП обробки на верстатах з ЧПК» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 131 «Прикладна механіка» за освітньо-професійною програмою «Технології машинобудування», «Комп'ютерні системи проектування» всіх форм навчанняБойко, С. В.; Єрошенко, А. М.
2017Організація і технологія ремонту та обслуговування деревообробного обладнання : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студентів спеціальності 187 “Деревообробні та меблеві технології”Єрошенко, А. М.; Ігнатенко, П. Л.; Ігнатенко, О. А.
2016Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Імітаційне моделювання технічних систем» для підготовки фахівців освітньо- кваліфікаційного рівня магістр за спеціальністю: 131 «Прикладна механіка» ”, освітня програма «Технології машинобудування» всіх форм навчанняБойко, С. В.; Єрошенко, А. М.; Ігнатенко, П. Л.; Ігнатенко, О. А.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 7 з 7