Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/27563
Назва: Молодь під час війни: спротив та волонтерство
Автори: Петрик, О. Л.
Канаєва, В. В.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Молодь, як найбільш соціально активна група серед суб’єктів суспільних відносин, є не лише носієм цінностей та національних ідей, а й головним рушієм соціально-економічних, політичних та культурних перетворень, що сприяють процесам державотворення, зародження основоположних принципів розвитку національної свідомості, самоідентифікації та формування активного та небайдужого громадянського суспільства. В умовах повномасштабної війни, прояву антигуманістичних ідеалів та імперіалістичних норовів росії, коли українське суспільство об’єднане не лише спільною бідою, зумовленою діями ворога, а й єдиною метою, спрямованою на збереження незалежності та територіальної цілісності держави, молодь відіграє важливу роль у формуванні національного руху спротиву та підтримці громадян в усіх сферах суспільного життя, створюючи добровольчі формування задля підтримки оборони та займаючись волонтерською діяльністю.
Опис: Петрик, О. Л. Молодь під час війни: спротив та волонтерство / О. Л. Петрик, В. В. Канаєва // Юність науки – 2022: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХIІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 15-16 трав. 2022 р.). – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 252-253.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/27563
Розташовується у зібраннях:Петрик О. Л.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
252-253.pdfнаукова доповідь206,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.