Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/27565
Назва: Удосконалення роботи служби персоналу на підприємстві
Автори: Карповець, В. С.
Литвиненко, В. М.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Сьогодні служба персоналу займає одне з вагомих місць у системі управління персоналом. Підвищення кваліфікації, організація навчання, виховання кадрів підприємства, їх підбір і правильна оцінка грають важливу роль у період ринкової економіки в Україні. Найбільше зростає значення кадрової служби щодо відбору випускників університетів, інститутів і технікумів, які мають сучасні знання та навички. Виникає також необхідність у систематичному підвищенні кваліфікації працівників апарату управління персоналом. Служба персоналу – це комплекс спеціалізованих підрозділів і структур разом із посадовими особами, що працюють у них, і повинні керувати персоналом у межах кадрової політики. На етапі формування організації важливим є розробка такої системи збирання, зберігання та використання кадрової інформації, яка б відповідала запроектованій структурі організації та в майбутньому була достатньо гнучкою до можливих змін в організації.
Опис: Карповець, В. С. Удосконалення роботи служби персоналу на підприємстві / В. Карповець ; наук. керівник В. М. Литвиненко // Юність науки – 2022: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХIІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 15-16 трав. 2022 р.). – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 256-258.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/27565
Розташовується у зібраннях:Литвиненко В. М.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
256-258.pdfнаукова доповідь213,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.