Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/27610
Назва: Аналіз законодавчого рішення про зміну строків відповідальності за мародерство
Автори: Крес, Н. О.
Коломієць, Н. В.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Початок повномасштабної війни російської федерації проти України ознаменував низку змін в нашій державі в усіх сферах її життя. Нововведення не оминули і сферу протидії кримінальним правопорушенням, адже в умовах воєнного стану, ракетного бомбардування та майже безперервного ведення бойових дій на наших територіях, актуалізувалося питання суспільної небезпечності переважної кількості кримінально-протиправних діянь, а особливо тих, які стосуються посягань на власність українських громадян. З початком війни 24 лютого 2022 року стало зрозумілим, що до таких подій наше вітчизняне кримінальне законодавство не було готове, навіть якщо брати до уваги всі нововведення та оновлення, якими воно було доповнене ще в далекому 2014 році. В підсумку, одразу після введення воєнного стану вітчизняні законодавці за короткий проміжок часу ( в екстреному порядку) почали вживати відповідних заходів, що пов’язані з заповненням наявних прогалин у кримінально-правовому регулюванні.
Опис: Крес, Н. О. Аналіз законодавчого рішення про зміну строків відповідальності за мародерство / Н. О. Крес ; наук. керівник Н. В. Коломієць // Юність науки – 2022: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХIІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 15-16 трав. 2022 р.). – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 275-276.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/27610
Розташовується у зібраннях:Коломієць Н. В.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
275-276.pdfнаукова доповідь209,93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.