Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/27613
Назва: Проблемні аспекти виконання рішень третейських судів
Автори: Куліш, М. О.
Апанасенко, К. І.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Однією з найбільш поширених та актуальних альтернативних форм врегулювання спорів є інститут третейського судочинства. Закон України «Про третейські суди» (далі - Закон) надає таку дефініцію третейському суду – це недержавний незалежний орган, що утворюється за угодою або відповідним рішенням заінтересованих фізичних та/або юридичних осіб у порядку, встановленому цим Законом, для вирішення спорів, що виникають із цивільних та господарських правовідносин. Проблемні аспекти, пов'язані з функціонуванням третейських судів в Україні, є об'єктом численних дискусій, як теоретичного, так і практичного характеру. Недосконалість законодавчої бази функціонування цієї інституції призводить до виникнення ускладнень і проблем, що особливо проявляється на етапі виконання такого роду рішень.
Опис: Куліш, М. О. Проблемні аспекти виконання рішень третейських судів / М. О. Куліш ; наук. керівник К. І. Апанасенко // Юність науки – 2022: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХIІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 15-16 трав. 2022 р.). – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 280-281.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/27613
Розташовується у зібраннях:Апанасенко К. І.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
280-281.pdfнаукова доповідь205,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.