Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/27640
Назва: Резюме: основні елементи та рекомендації
Автори: Щербінін, М. Ю.
Литвиненко, В. М.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Однак, цей процес часто передбачає роботу з великою кількістю претендентів на певну вакансію. В таких умовах є нераціональним проводити співбесіду з кожним окремим кандидатом. Тож, існує потреба у попередньому відсіюванні претендентів. Основним елементом цього процесу є резюме – документ, що містить відомості про претендента на посаду, який особа надсилає потенційному роботодавцю. Правильно складене резюме експерти називають однією з основних запорук успішного працевлаштування. Зокрема, за твердженням фахівців з підбору персоналу, якісне резюме збільшує шанси отримати запрошення на співбесіду в кілька разів. Це не викликає подиву, адже резюме дає змогу менеджерам з кадрових питань оцінити претендента, ще до співбесіди і з’ясувати чи потрібна співбесіда взагалі.
Опис: Щербінін, М. Ю. Резюме: основні елементи та рекомендації / М. Ю. Щербінін ; наук. керівник В. М. Литвиненко // Юність науки – 2022: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХIІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 15-16 трав. 2022 р.). – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 328-329.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/27640
Розташовується у зібраннях:Литвиненко В. М.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
328-329.pdfнаукова доповідь205,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.